ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Βουλή των Αντιπροσώπων

Βουλή των Αντιπροσώπων

Παράλληλη Βουλή

Πρόεδρος της Βουλής: Σύσκεψη για θέματα Ψηφιακής Υγείας - 12/06/2020

Πρόεδρος της Βουλής: Σύσκεψη για θέματα Ψηφιακής Υγείας - 12/06/2020

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη, συνάντηση με προσωπικότητες και άλλους ειδικούς εμπειρογνώμονες για τα θέματα της Ψηφιακής Υγείας.  Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Συλλούρη και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής κ. Αντρέα Σαββίδη και τα μέλη της, συμμετείχε και ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Κυριάκος Κόκκινος.

Στη συνάντηση έγινε ανταλλαγή απόψεων και υποβολή εισηγήσεων από τους συμμετέχοντες για τις ανάγκες, πρωτοβουλίες και εμπόδια που αφορούν την προώθηση του θέματος της Ψηφιακής Υγείας.  Επίσης η συζήτηση επικεντρώθηκε και σε θέματα που αναδείχθηκαν από την έρευνα που διεξήγαγε η Επιτροπή μέσω ερωτηματολογίου.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης θα βοηθήσουν την Επιτροπή Υγείας της Βουλής για την Έρευνα, την Καινοτομία και την Ψηφιακή Διακυβέρνηση της Παράλληλης Βουλής στην ετοιμασία σχετικού εγγράφου για κατάθεση στην προσεχή συνεδρία της ολομέλειας της Παράλληλης Βουλής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020